Lapland wants film commissioner

Lapin elokuvakomissio (Lapin Elämystuotanto Oy) hakee elokuvakomissaaria vastaamaan audiovisuaalisen alan asiakkuuksista.

Tule mukaan osaavaan ja kehittyvään organisaatioomme aluemarkkinoinnin paraatipaikalle!

Lapin elokuvakomission tehtävänä on lisätä elokuva-, mainos- ja tv-tuotantojen Lappiin jättämää tuloa sekä niistä saatavia imagohyötyjä.

Elokuvakomissio edistää Lapin kilpailukykyä av-alalla ja tuo alueelle tuotantojen kautta työtä, tuloa ja näkyvyyttä. Elokuvakomissio etsii parhaat kumppanit ja neuvoo tuotantojen kanssa toimimisessa. Elokuvakomissio on elokuva-alalla vakiintunut julkinen palvelu, joka yhdistää potentiaaliset kuvauspaikat ja niitä etsivät tahot.

Lapin elokuvakomissio toimii osana Lapin yhteistä markkinointi- ja viestintätalo House of Laplandia.

Tehtävänkuvaus: Elokuvakomissaarina tärkein tehtäväsi on neuvoa elokuva-, TV- ja mainostuotantoja kaikissa Lapissa kuvaamiseen liittyvissä kysymyksissä ja varmistaa, että elokuvakomission palvelut vastaavat asiakkaidemme tarpeita. Lisäksi komissaarin tehtäviin kuuluvat erilaiset markkinoinnin tehtävät.

Edellytämme hakijalta vankkaa käytännön kokemusta elokuva-, TV- tai mainostuotannoista sekä suomen lisäksi vähintään hyvää englannin kielen taitoa. Arvostamme iloista palveluhenkisyyttä, yhteistyökykyä ja hyviä henkilökohtaisia viestintätaitoja. Markkinoinnin, erityisesti digimarkkinoinnin, valokuvauksen ja kuvankäsittelyn ja graafisen suunnittelun osaaminen sekä  kansainvälinen kokemus katsotaan eduksi.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV 16.2. mennessä osoitteella tanja.ahven-posio@leofinland.fi.

Lisätietoja: Tanja Ahven-Posio, p. 040 350 8322, tanja.ahven-posio@leofinland.fi

www.leofinland.fiwww.filmlapland.fi

← Back to index